MERHABA BURSAHED 2018- ARALIK

  • Görüntüleme: 1104
  • 04 Ocak 2019


Yılın son ayını geride bırakırken Bursahed neler yapmış bir göz atalım.

?? 5 Aralık’ta Dernek ofisimizin de yer aldığı Karaman Dernekler Yerleşkesi’nin açılışının 1. Yıl kutlamalarına katıldık. Aile Hekimliğini, Derneğimizi ve faaliyetlerimizi katılımcı ve ziyaretçilere anlattık.

?? 13 Aralıkta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın.Alinur AKTAŞ yeni yönetim kurulumuzun daveti üzerine Derneğimizi  ofisimizde ziyaret etti. Özellikle belediyelerden kiralanan Aile Sağlığı merkezleri kira atışları, bakım onarım vb fiziksel bilgiler konuşuldu. Genel olarak Halksağlığı, sistemde yaşanan sıkıntılar çözüm önerileri konularımız arasındaydı. Özellikle sağlıkta yaşanan şiddet ve sağlık okur yazarlığı konuları da gündemimizde idi. Kiralar hakkında ayrıntılı bir dosya da sunduğumuz Aktaş konu ile ilgileneceğini ifade etti. Görüşmemiz sonunda Osmangazi belediyesinin %12 ilk artış oranı belirlemesi görüşmemizin ne kadar etkili olduğunun bir göstergesidir.

??19 Aralık’ta İl Sağlık müdürümüz Dr. Özcan Akan’ı ziyaret ettik. Kira artışları, evde bakım hizmetleri, TSMlerin uygulama  farkları öncelikli olmak üzere sahada yaşanan sorunlar hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Sayın Akan konular hakkında Notlar aldı ve özellikle kira konusunu tekrar görüşeceğini ifade etti.

?? 4. BURSA AİLE HEKİMLİĞİ KONGRESİ 1-4 Mart ta Uludağ Grand Yazıcı otelde yapılacak. UÜTF Dahiliye ABD ile birlikte yapacağımız kongrenin hazırlıklarına büyük bir heyecanla devam ediyoruz.

?? Avantajlarımızı Web sayfamızda  " DUYURULAR " başlığı altında topluca görebilirsiniz.
Aylık faaliyetlerimizin özetini Web sayfamızda " ETKİNLİKLER " başlığı altında bulabilirsiniz.

??  BURSAHED üyelerinin desteğiyle  giderek büyüyor ve güçleniyor. Birlikteliği ve aidiyet duygusunu hisseden " ben de varım " diyen yeni üyelerimize hoş geldiniz diyoruz.
   BURSAHED BİZİZ ve
BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

PAYLAŞ: